Site dışına taşınanlar

SİTE DIŞINA TAŞINAN KİŞİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER:

a.Site dışına taşınacak olan daire sahipleri veya kiracıların, taşınma tarihlerinin diğer daire taşınmalarıyla aynı anda olmaması, blok yoğunluğunun kontrol altında tutulabilmesi adına taşınma detayları, 1 hafta öncesinden Site Yönetimine bildirilmelidir.

b.Taşınmanın planlandığı tarihten 3 gün önce Site Yönetimine gelerek muhasebe departmanından, Site Yönetimine borcun bulunmadığını gösteren ekstreyi temin etmelidir. Ekstrenin taşınma esnasında Güvenliğe ibraz edilmesi gerekmektedir.  Aksi halde nakliye aracının siteye girişi yapılmayacaktır.

c. Apartmanda oturan kişiler, taşınma günü güvenliğin apartman yöneticisinden alacağı borcu yoktur teyidini almasını beklemelidir. Aksi halde  aracın dışarıya çıkışına izin verilmeyecektir.

d.Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde sesli çalışma yasağı olması sebebiyle, montaj ve daire içi sesli çalışmaların hafta içi 09.30 - 17.30 – Cumartesi 10.00 – 17.00 saatleri arası yapılması gerekmektedir.

e.Site dışına taşınmayı yapacak olan nakliye firmasının, oluşabilecek maddi zararları önlemek adına, kullanacağı kat holünü ve merdivenleri mutlaka koruma altına alması gerekmektedir. Taşıma esnasında site ortak malına zarar verdiği tespit edilen daire sahibi veya kiracı bu zarardan sorumlu olacaktır.

f.Taşınma sırasında ambalaj malzemeleri, atıkları ve benzeri maddeler yollara veya bitişik mahallere konulamaz ve dökülemez.

g.Taşınma sebebi ile çevre ve ortak alanlar dolaylı ve doğrudan kirletildiği takdirde bağımsız bölüm maliki (yüklenici firma) bunları temizlemekle yükümlüdür. Gecikmesi durumunda bağımsız bölüm maliki adına belirlenen alan temizlettirilir ve bedeli tahsil edilir. (Site Yönetimi'nin ihtarından sonra en fazla iki saat içerisinde temizlemenin gerçekleşmesi gereklidir.)

h.Saat 14:30 dan sonra nakliye aracı site içine alınmayacaktır.

ı.Güvenlik Elemanlarının uyarılarına aynen uyulur. Elemanlar ile tartışılmaz, konu Güvenlik Vardiya Amiri ya da Güvenlik Müdürü ile çözülür.

j. Link de verilen taşınma formunu doldurunuz.

https://cdn.apsiyon.com/sc/3/53/3532b3cdc0064dda9c0c6fea31484a1b/site-disina-tasinma-formu.pdf