Siteye taşınanlar

SİTEYE TAŞINAN KİŞİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER:

a. Siteye taşınacak daire sahipleri veya kiracıların tapu veya kira kontratlarıyla birlikte 1 hafta öncesinden Site Yönetimine gelerek kayıt yaptırmaları ve taşınma bilgisini Site Yönetimine iletmeleri gerekmektedir.

b. Taşınma tarihlerinin diğer daire taşınmalarıyla aynı anda olmaması, blok yoğunluğunun kontrol altında tutulabilmesi adına taşınma detayları, 1 hafta öncesinden Site Yönetimine bildirilmelidir.

c. Taşınma sırasında ambalaj malzemeleri, atıkları ve benzeri maddeler yollara veya bitişik mahallere konulamaz ve dökülemez.

d. Taşınma sebebi ile çevre ve ortak alanlar dolaylı ve doğrudan kirletildiği takdirde bağımsız bölüm maliki (yüklenici firma) bunları temizlemekle yükümlüdür. Gecikmesi durumunda bağımsız bölüm maliki adına belirlenen alan temizlettirilir ve bedeli tahsil edilir. (Site Yönetimi'nin ihtarından sonra en fazla iki saat içerisinde temizlemenin gerçekleşmesi gereklidir.)

e. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde sesli çalışma yasağı olması sebebiyle, montaj ve daire içi sesli çalışmaların hafta içi 09.30 - 17.30 – Cumartesi 10.00 – 17.00 saatleri arası yapılması gerekmektedir.

f. Site içine taşınmayı yapacak olan nakliye firması hafta için sabah 9.30, hafta sonu 10.00'da siteye giriş yapacaktır. Oluşabilecek maddi zararları önlemek adına, kullanacağı kat holünü ve merdivenleri mutlaka koruma altına alması gerekmektedir. Taşıma esnasında site ortak malına zarar verdiği tespit edilen daire sahibi veya kiracı bu zarardan sorumlu olacaktır.

g. Saat 15:30 dan sonra nakliye aracı site içine alınmayacaktır.

h. Güvenlik Elemanlarının uyarılarına aynen uyulur. Elemanlar ile tartışılmaz, konu Güvenlik Vardiya Amiri ya da Güvenlik Müdürü ile çözülür.

ı) Link de verilen taşınma formunu doldurunuz.

https://cdn.apsiyon.com/sc/6/d6/6d6988580c26414a8fafcf662f120798/siteye-tasinma-formu.pdf