ATA-2 Sitesi Yaşam Rehberi
 

Kat Mülkiyeti Kanunu (K.M.K.) hükümleri uyarınca site sakinleri bağımsız bölümleri, eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, yönetim ise bu hususta gerekli tüm tedbirleri almakla yükümlüdür.

Site sakinlerimizin daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortamda yaşaması adına gerekli tüm çalışmalar; yasalar, yönetim planı, toplu yapı kat malikleri kurulu, toplu yapı temsilciler kurulu ve yönetim kurulu kararları doğrultusunda planlanarak titizlikle yürütülmektedir.

Yönetim kurulu olarak amacımız, sitemizde daha kaliteli yaşam standardı yakalamayı ve sürdürmeyi sağlamaktır.

Yönetim planında ana hatları ile tanımlanmış, fakat yeteri kadar açıklayıcı ve detay bulunmayan site yönetimi ile ilgili bilinmesi/uyulması/uygulanması gereken toplu yaşam kuralları ile ilgili sitemizde oturmaya başlanılan ilk günden beri VAR OLAN “SİTE YAŞAM REHBERİ” K.M.K. ve diğer ilgili yasa hükümleri ve yönetim planı esas alınarak hazırlanmıştır.

Bu rehberde belirtilen kurallara uyulduğu takdirde istediğimiz olan daha kaliteli yaşam standardına kavuşacağımız inancıyla, sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Ata-2 Sitesi Yaşam Rehberini Görmek için Tıklayınız.



Ata-2 Konutları Site Yönetimi      17.08.2023   Okunma Sayısı: 516


Yazdır

 

ATA-2 KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ TÜM YAZILARI