ATATÜRK ANITIMIZI AÇTIK VE CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK...
 
 

29 EKİM ATA2 için özel bir gündü. Yönetim olarak ATA2’lilerle birlikte 29 Ekim’i her geçen gün daha büyük bir katılımla kutluyor olmanın coşkusunu yaşadık. Önce uzun zaman önce verdiğimiz bir sözü tuttuk, ATA2 KONUTLARINA yakışır, çağdaş bir Atatürk Anıtı ile aydınlattık çevremizi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet GÜLAYDIN ve her zaman ATA2’nin yanında olan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Zekiye HOCA’nın da birer konuşma yaptığı toplantıda ayrıca Atatürk Devrimlerine vurgu yapan şiirler okundu.Toplantıya katılan genç yaşlı herkes gurur ve gözyaşları içerisinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Törenin sonunda ise başkanımızın ATA2’lilere bir armağanı olarak İş Bankası yayınlarının 600 sayfalık GENÇLER İÇİN FOTOĞRAFLARLA NUTUK kitabı dağıtıldı.

Tören sonrası ise Kapalı Spor Salonumuzda coşkulu bir kutlama programı ve ikramlar vardı. Final Okulları ve ATA2 Yönetimi işbirliği ile düzenlenen eğlenceler sırasında ilk ve ortaokul koroları, halk oyunları gibi sahne gösterilerin yanı sıra sanatçı Öner Bodur da şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.

Törenin ardından ise meşalelerimizi yaktık ve artık gelenekselleşen ATA2 Fener Alayı ile 29 Ekim kutlama programlarımızı marşlarla sonlandırdık. Mustafa Kemal Atatürk’ü, Cumhuriyetin değerlerini unutmayan, devrimlerine sahip çıkan ve yaşatan tüm ATA2’lilere teşekkür ederiz…


Okunma Sayısı: 1156



Yazdır

 

 DİĞER HABERLER